Метрологічне забезпечення

Шановні замовники!

Повідомляємо Вас, що з метою забезпечення єдності вимірювань та уникнення небажаних наслідків від отримання невірогідних результатів вимірювань Державним підприємством «Дніпростандартметрологія» затверджена та впроваджується система добровільного оцінювання стану вимірювань та розроблена рекомендація «Організація та порядок проведення аудиту технічної компетентності суб’єктів господарювання та їх окремих підрозділів щодо процесів вимірювань».

Цей документ розроблено з урахуванням суттєвого досвіду, накопиченого при проведенні атестацій вимірювальних лабораторій у державній метрологічній системі та вимог ДСТУ ISO 10012:2005 “Системи керування вимірюванням. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання”. Документальне засвідчення рівня технічної компетентності шляхом проведення аудиту суб’єктів господарювання та їх окремих підрозділів є не тільки необхідним інструментом реалізації єдиної технічної політики у сфері метрології та метрологічної діяльності, захисту громадян і національної економіки від наслідків недостовірних результатів вимірювань та відіграє важливу роль у досягненні цілей щодо якості продукції та послуг.

Пропонуємо Вам розглянути питання співпраці з ДП «Дніпростандартметрологія» стосовно проведення в подальшому добровільного аудиту технічної компетентності вимірювальної лабораторії. За позитивними результатами аудиту технічна компетентність вимірювальної лабораторії підтверджується свідоцтвом та затвердженою сферою процесів вимірювань.

            Ознайомитись з документом «Організація та порядок проведення аудиту технічної компетентності суб’єктів господарювання та їх окремих підрозділів щодо процесів вимірювань» можна ТУТ.

- Начальник відділу Аранцева Олександра Олександрівна: т. 063-284-63-14
- Провідний інженер з метрології Цибенко Оксана Володимирівна: т. 097-915-38-75
- Провідний інженер з метрології Єдемська Ірина Олександрівна: т. 063-460-80-74

помощь в установке Joomla