Загальна інформація

Випробувальний та науково-дослідний центр харчової та промислової продукції (далі - ВНДЦ ХПП) акредитований Національним агентством з акредитації України (НААУ) на відповідність вимогам ДСТУ ISO/ІЕС 17025:2006 (атестат про акредитацію № 2Н047).
Відповідно до Політики НААУ щороку проводиться моніторинг за акредитованим випробувальним Центром, за результатами проведення якого підтверджується компетентність та незалежність ВНДЦ ХПП.

Роботу випробувального Центру забезпечує 4 лабораторії:

2

3

4

5

Аналітична лабораторія

Лабораторія визначення мікробіологічних показників

Лабораторія контролю генетично модифікованих організмів

Лабораторія з випробувань та вимірювань

Сфера акредитації ВНДЦ ХПП ДП «Дніпростандартметрологія» дозволяє проводити випробування всіх видів харчової продукції, продовольчої сировини, кормів, напоїв, у тому числі алкогольних, води питної, тютюну та тютюнових виробів, широкої гами промислової продукції (товари побутової хімії, парфумерно-косметична продукція, посуд, іграшки, нафтопродукти, технологічне та медичне обладнання, прилади електричні побутового та аналогічного призначення).
Випробувальні лабораторії Центру оснащені сучасним обладнанням, що дозволяє проводити визначення широкого спектру показників якості та безпеки різних видів продукції.
Компетентність персоналу постійно підтверджується участю в національних Програмах професійного тестування лабораторій «ПРОФ-ТЕСТ», а також міжлабораторними порівняннями результатів вимірювань (випробувань) з акредитованими лабораторіями.

Випробувальний центр проводить:

  • випробування:

– з підтвердження відповідності продукції вимогам законодавчих та нормативно-правових актів, стандартів, державних санітарних норм та правил;
– з підтвердження відповідності складу продукції інформації, яка зазначена на маркуванні;
– з метою сертифікації продукції (обов'язкової та добровільної);
– на замовлення споживачів;
–  з оцінки якості і безпеки продукції, яка постачається та реалізується в торгівельних мережах, на підприємствах громадського харчування;
– для контролю продукції з метою виконання державних програм моніторингу з підтвердження відповідності продукції вимогам законодавчо-нормативних документів;

  • арбітражні випробування;
  • міжлабораторні порівняльні випробування;
  • стажування фахівців виробничих випробувальних лабораторій;
  • семінари, консультації та тематичні навчання для працівників підприємств та організацій стосовно нових методів випробування та нормативних документів;
  • засідання обласної дегустаційної (приймальної) комісії.

Методи випробувань, що впроваджені у ВНДЦ ХПП.

Протоколи випробувань, які надаються випробувальним та науково-дослідним центром харчової та промислової продукції ДП «Дніпро-стандартметрологія», визнаються на міжнародному рівні.

Ми гарантуємо достовірність та точність випробувань продукції з дотриманням термінів виконання робіт!

1

помощь в установке Joomla